Κρυοθεραπεία σε κονδυλώματα δίπλα σε piercing γεννητικών οργάνων

3
κρυοθεραπεία κονδυλώματα piercing
Κρυοθεραπεία σε κονδυλώματα δίπλα σε piercing γεννητικών οργάνων

Κονδυλώματα δίπλα σε genital piercing αντιμετωπίζονται με προσοχή ώστε το μέταλλο να μην τραυματίζει και να μην εμποδίζει την επούλωση.

Αφαιρείται το piercing;

Συχνά προσωρινά ναι, για καλύτερη πρόσβαση και καθαριότητα.

Κρυο ή λέιζερ;

Εξαρτάται από απόσταση από το κανάλι του piercing και μέγεθος βλάβης.

Κίνδυνος λοίμωξης του τρήματος;

Υπάρχει αν μείνει κόσμημα σε υγρή πληγή.

Πότε ξαναμπαίνει;

Μετά από σταθερή επιθηλιοποίηση και ιατρική έγκριση. Η εξατομίκευση γίνεται στο ιατρείο με βάση ηλικία, εύρη εξετάσεων και συνοδά νοσήματα, ώστε το πλάνο να είναι ασφαλές και εφαρμόσιμο στην καθημερινότητα.

Για ασφαλή διάκριση από κονδυλώματα και έλεγχο HPV στη Γλυφάδα, κλείστε ραντεβού με τον γυναικολόγο.

Το περιεχόμενο είναι ενημερωτικό και δεν αντικαθιστά την κλινική εξέταση ή εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή.

Ιωάννης Κ. Δημητρακόπουλος

Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

Μάστερ Αισθητικής Ιατρικής - Αναίμακτης Αισθητικής Γυναικολογίας - Αναγεννητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής

Τηλ.: 210 6716126 Κιν.: 6985 64 64 10 e-mail ikdmd@hotmail.com

Ιατρείο: Λεωφ. Δημητρίου Γούναρη 196 Γλυφάδα Τ.Κ. 166 74

Εξατομικευμένη εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών τεχνικών στην υπηρεσία της σύγχρονης γυναίκας.

Γυναικολογία - Μαιευτική - Εξατομικευμένη Διερεύνηση και Αντιμετώπιση Ανδρικής και Γυναικείας Υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή -Επιγενετική - Εφαρμοσμένη Γυναικολογική Βιοχημεία – Ενδοκρινολογία - Μικροθρεπτική και Ιατρική Διατροφή στην Κύηση, την Υπογονιμότητα και τη Γυναικολογία - Συνεργάτης Μαιευτηρίων "Μητέρα" και "Λητώ" - Μέλος της Εταιρίας Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής (SAMNAS)