Αναγεννητικές θεραπείες προσώπου με βλαστοκύτταρα

466

Σύγχρονες και Πρωτοποριακές Αισθητικές Θεραπείες

Εξατομικευμένες εφαρμογές αισθητικών θεραπειών, με σύγχρονες και πρωτοποριακές τεχνικές, με εξαιρετικά και άμεσα αποτελέσματα, που είναι όμως μακράς διάρκειας, και επιτυγχάνονται αναίμακτα, χωρίς χειρουργείο, χωρίς κινδύνους για την υγεία, με το μικρότερο κόστος και την ελάχιστη ταλαιπωρία καλύπτοντας τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Θα μας βρείτε στην διεύθυνση: Γούναρη 196 Γλυφάδα

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο

τηλ. 210 6716126

Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

 • Βελτίωση υγείας/διάθεσης.
 • Έλεγχος βάρους.
 • Ιατρικό αδυνάτισμα
 • Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους, λιπόλυση, ενεργοποίηση του μεταβολισμού
 • Αντιμετώπιση ανδρογενούς αλωπεκίας σε άνδρες και γυναίκες
 • Αντιμετώπιση κιρσών και ευρυαγγείων.
 • Σεξουαλική υγεία
 • Αντιμετώπιση δυσπαρεύνιας-πόνου κατά την επαφή,
 • Σύσφιξη κόλπου,
 • Αντιμετώπιση κολπικής χαλάρωσης,
 • Αντιμετώπιση κολπικής ξηρότητας,
 • Αύξηση της αισθητικότητας-αίσθησης οργασμού
 • Αντιμετώπιση ακράτειας ούρων στα αρχικά στάδια
 • Αντιγήρανση, και αναγέννηση ιστών.
 • Ανανέωση επιδερμίδας και δέρματος, εξάλειψη ρυτίδων, αύξηση ενυδάτωσης, λάμψης, ελαστικότητας και όγκου, ελάττωση της λιπαρότητας της  επιδερμίδας .
 • Αντιμετώπιση δυσχρωμίας (μέλασμα, Χλώασμα) , μαύρων κύκλων, κηλίδων γήρανσης .
 • Αντιμετώπιση ουλών (ουλές ακμής/Χειλοειδή)  , ραγάδων, ατονίας δέρματος (σύσφιξη).

Υπηρεσίες και κόστος

Αυτόλογη Θεραπεία  PRP (Platelet Rich Plasma)

(Κόστος € 170)

Μια διαδικασία έγχυσης αιμοπεταλίων από το αίμα του ίδιου ασθενή με αυξητικούς παράγοντες. 

To PRP χρησιμοποιείται εδώ και είκοσι χρόνια σε ένα μεγάλο αριθμό θεραπειών. Οι θεραπείες PRP αξιοποιούν την ικανότητα του οργανισμού να ανανεώνει τους ιστούς. Η τεχνική είναι η λήψη μιας μικρής ποσότητας αίματος από τον ίδιο τον ασθενή από το οποίο μετά από λίγα λεπτά ύστερα από φυγοκέντρηση και κατάλληλη επεξεργασία προκύπτει συμπυκνωμένος ορός πλούσιος σε αιμοπετάλια ο οποίος εμπεριέχει πολλούς αυξητικούς παράγοντες του ίδιου ασθενούς που βοηθούν στην ανανέωση ιστών και στην αποκατάσταση τραύματος ή άλλης βλάβης ενεργοποιώντας τα πολυδύναμα βλαστικά κύτταρα που ήδη υπάρχουν στον οργανισμό με αποτέλεσμα την ανάπλαση και  ανανέωση των ιστών. Θεραπείες PRP εφαρμόστηκαν αρχικά για την ανάπλαση του δέρματος και θυλάκων τριχών. Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν στη γρήγορη και πλήρη αποκατάσταση τραυμάτων ιδικά σε περιπτώσεις αθλητών εν ενεργεία.

Στην Γυναικολογία, οι εφαρμογές PRP είναι πολλές, ειδικά σε περιπτώσεις κολπικής χαλάρωσης, χαλάρωσης του πυελικού εδάφους, ακράτειας ούρων στα αρχικά στάδια, αποκατάστασης τραυμάτων ή ουλών μετά από χειρουργεία όπως σε περιπτώσεις καισαρικής τομής, κολπικών χειρουργείων ή επισιοτομής (τομή κόλπου και περίναιου από τον μαιευτήρα για να διευκολυνθεί ο τοκετός). Επίσης στην αποκατάσταση ρήξεων  του κόλπου, του αιδοίου ή του περίναιου μετά από τοκετό, στην αποκατάσταση ραγάδων μετά από κύηση ή αυξομείωση βάρους, στην αντιμετώπιση κολπικής ξηρότητας και αποκατάσταση της σφριγηλότητας κόλπου και αιδοίου και της αισθητικότητας των σημείων που συνδράμουν στον γυναικείο οργασμό που μειώνεται με την πάροδο της ηλικίας ή λόγω ορμονικών διαταραχών τραύματος ή τοκετού.

Αναγεννητική θεραπεία Sefiller με βλαστοκύτταρα και υγρό λίπος  για γέμισμα ρυτίδων και αναγέννηση ιστών.

(Κόστος € 1.240)

Παγκοσμίως πατενταρισμένη διαδικασία που πραγματοποιείται στο ιατρείο εύκολα και με μεγάλο βαθμό ασφάλειας με την χρήση τοπικής αναισθησίας. Με την βοήθεια ειδικής κάνουλας συλλέγεται υγρό λίπος από τις περιοχές στις οποίες υπάρχει σε περίσσεια, όπως η κοιλιά ή τα γόνατα, και στην συνέχεια φιλτράρεται σε ειδικό  kit συγγεντρώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο stem cells. Εγχεόμενα στην υπό θεραπεία περιοχή, τα stem cells θα προσφέρουν αναγέννηση και τα λιποκύτταρα θα προσδώσουν άμεσα όγκο.

Επαναστατική θεραπεία μαλλιών Regenera

(Κόστος € 960)

με βλαστοκύτταρα για την αντιμετώπιση αραίωσης και τριχόπτωσης. Σε µία µόνο συνεδρία, ο ασθενής είναι ο δότης και ο λήπτης ταυτόχρονα της αυτόλογης µεταµόσχευσης, η οποία του επιτρέπει να επωφεληθεί από τη δράση της βιοαναγέννησης των πρόγονων κυττάρων και παραγόντων ανάπτυξης (stem cells) που λαµβάνονται από τον ίδιο. Η τεχνική είναι βασισµένη σε κλινικές µελέτες οι οποίες έδειξαν ότι υπάρχει υψηλή συγκέντρωση  βλαστοκυττάρων σε συγκεκριµένους ιστούς. Δια µέσου µιας βαθµονοµηµένης µηχανικής διαδικασίας και φιλτραρίσµατος γίνεται η συγκέντρωση των κυττάρων και άλλων προγόνων στοιχείων με ειδικές τεχνικές και συσκευές που επιτυγχάνουν διαχωρισµό των κυττάρων, τα οποία χρησιµοποιούνται στην βιοαναγέννηση του ιστού.

Τοπική Λιπόλυση σε δύσκολες περιοχές (Πρόσωπο – Σώμα).

(Κόστος € 80)

Ιατρικό αδυνάτισμα, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας, λιποδυστροφίας  και τοπικού πάχους. Μεσοθεραπείες  με βιταμίνες αμινοξέα και ιχνοστοιχεία που προάγουν την απόπτωση των λιποκυττάρων τοπικά.

Αντιμετώπιση κιρσών και ευρυαγγείων  Μέθοδος Triplex:

(Κόστος €180)

 Φλεβοδυναμική ενέσιμη θεραπεία που δρα στα τοιχώματα των φλεβών με άμεσα αισθητικά και λειτουργικά οριστικά και μόνιμα αποτελέσματα με μια εφαρμογή.

White Peel. Νέας Γενιάς συνδυαστικό Peeling με οξέα φρούτων(AHAs)  (Κόστος €60)

για ανανέωση επιδερμίδας και δέρματος, αντιμετώπιση ρυτίδων, δυσχρωμίας, μαύρων κύκλων , ελάττωση της λιπαρότητας , αντιμετώπιση ουλών (ακμής/Χειλοειδή), λάμψη και ελαστικότητα.

Μεσοθεραπείες με  βιταμίνες και αμινοξέα  (Κόστος €60)  για φυσική ανάπλαση δέρματος.

Εφαρμογές  Botox  (Κόστος €280) Με φυσικά αποτελέσματα.

Εφαρμογές Υαλουρωνικού   (Κόστος €120) σε βαθιές ρυτίδες και χείλη για γέμισμα και ενυδάτωση  .

Εφαρμογές ετερόλογου κολλαγόνου  (Κόστος €120)  μοναδικό  για χέρια και λαιμό και ντεκολτέ.

Εφαρμογές Microneedling /Derma Pen (Κόστος €80)

Ενεργοποιούν  παράγοντες ανάπλασης επιδερμίδας και δέρματος, επιτυγχάνοντας αντιγήρανση και αντιμετωπίζοντας  ιδανικά  ουλές  ακμής/χειλοειδή, δυσχρωμίες (Μέλασμα, Χλώασμα),  κηλίδες γήρανσης, ραγάδες, ατονία δέρματος (σύσφιξη), με ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Ιωάννης Κ. Δημητρακόπουλος

Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

Μάστερ Αισθητικής Ιατρικής - Αναίμακτης Αισθητικής Γυναικολογίας - Αναγεννητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής

Τηλ.: 210 6716126 Κιν.: 6985 64 64 10 e-mail ikdmd@hotmail.com

Ιατρείο: Λεωφ. Δημητρίου Γούναρη 196 Γλυφάδα Τ.Κ. 166 74

Εξατομικευμένη εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών τεχνικών στην υπηρεσία της σύγχρονης γυναίκας.

Γυναικολογία - Μαιευτική - Εξατομικευμένη Διερεύνηση και Αντιμετώπιση Ανδρικής και Γυναικείας Υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή -Επιγενετική - Εφαρμοσμένη Γυναικολογική Βιοχημεία – Ενδοκρινολογία - Μικροθρεπτική και Ιατρική Διατροφή στην Κύηση, την Υπογονιμότητα και τη Γυναικολογία - Συνεργάτης Μαιευτηρίων "Μητέρα" και "Λητώ" - Μέλος της Εταιρίας Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής (SAMNAS)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ