Βελτίωση της αίσθησης οργασμού-The”O”Shot

12119

Orgasmic shot – Αυτόλογες Αναγεννητικές θεραπείες Αισθητικής  Γυναικολογίας

Δημητρακόπουλος Ιωάννης Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος MSc (Μάστερ) Αισθητικής Ιατρικής και Αισθητικών Θεραπειών Πανεπιστημίου Camerino Ιταλίας με εξειδίκευση στην Αναίμακτη Αισθητική Γυναικολογία

Μέλος της SAMNAS (Εταιρία Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χιερουργικής)

Διεύθυνση Ιατρείου: Γούναρη 196 Γλυφάδα

Τηλ 210 6716126

Πρόκειται για θεραπεία που επιτυγχάνεται με την έγχυση PRP με ένεση στη περιοχή του O SPOT ή G SPOT.

Το PRP είναι συμπυκνωμένο πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες, που προκάλεί σε κυτταρικό επίπεδο βιοενεργοποίηση (Biostimulation)  των ιστών.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται έκκριση αυξητικών παραγόντων οι οποίοι προσελκύουν βλαστοκύτταρα με αποτέλεσμα την επιδιόρθωση, τον επαναπρογραμματισμό και την ανανέωση του ιστού. Δηλαδή την ανάπτυξη ινοβλαστών και νέων αγγείων και την βελτίωση του νευρικού ιστού κάτι που αυξάνει δραματικά την αισθητικότητα σύμφωνα με μελέτες.

Τα καταγεγραμμένα αποτελέσματα του O SHOT είναι

  • ισχυρότερη αίσθηση οργασμού,
  • συχνότεροι οργασμοί,
  • αυξημένη σεξουαλική επιθυμία και
  • αυξημένη αίσθηση κολπικού οργασμού.
  • Σε περιπτώσεις γυναικών που δεν είχαν ποτέ κολπικό οργασμό πολύ συχνά μετά το O SHOT νιώθουν για πρώτη φορά κολπικούς οργασμούς.
  • Άλλες γυναίκες που είχαν κολπικούς οργασμούς αλλά δεν έχουν πια, πολύ συχνά μετά το O SHOT νιώθουν και πάλι κολπικούς οργασμούς ενώ ούτος η άλλος η αίσθηση του κολπικού οργασμού είναι συχνότερη και εντονότερη μετά το OSHOT.
  • Η απώλεια αίσθησης δεν είναι εύκολο να μετρηθεί αλλά συχνά προκαλεί σεξουαλικά προβλήματα, συνεπώς όταν κάποια γυναίκα αναφέρει ότι ανακουφίστηκε από κάποια σεξουαλικά προβλήματα συνήθως αυτό σημαίνει ότι βελτιώθηκε η αισθητικότητα κατά την  επαφή.

Σύσφιξη κόλπου και αναζωογόνηση της αίσθησης κατά την επαφή. Ανανέωση θηλυκότητας και αυτοπεποίθησης, χωρίς χειρουργείο, με άμεσα αποτελέσματα. Αναγεννητικές Θεραπείες Αισθητικής Γυναικολογίας

Αντιμετώπιση κολπικής χαλάρωσης

Αντιμετώπιση κολπικής ατροφιας

Αντιμετώπιση κολπικής ξηρότητας

Βελτίωση της αίσθησης οργασμού

Με την νέα αυτόλογη αναγεννητική τεχνολογία soft surgery που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της σύγχρονης κοσμητικής γυναικολογίας επιτυγχάνουμε πλήρη αισθητική και λειτουργική ανανέωση και αντιμετωπίζουμε, χωρίς νυστέρι και χωρίς παρενέργειες προβλήματα που απασχολούν μεγάλα ποσοστά γυναικών όπως:

Κολπική ξηρότητα

Κολπική ατροφία

Κολπική υποτονία –  χαλάρωση

Βελτίωση της αίσθησης οργασμού

Αποκατάσταση ραγάδων μετά από κύηση ή αυξομείωση βάρους

Ακράτεια ούρων στα αρχικά στάδια

Η πλήρης αισθητική και λειτουργική ανανέωση συμπεριλαμβάνει την αποκατάσταση του σχήματος, της συμμετρίας,  του όγκου, της ελαστικότητας, της σφρυγιλότητας, του τόνου, της ενυδάτωσης, την αυξηση της  φυσικής λίπανσης,  την αντιμετώπιση  μελάχρωσης και δυσχρωμιων, την αντιμετώπιση ρήξεων, ουλών ή ραγάδων (λόγω τοκετού, τράυματος , επισιοτομης), την βελτίωση του αισθητικού αποτελέσματος και την  αντιμετώπιση οποιασδήποτε ενόχλησης ή πόνου.

Η Βελτίωση της αίσθησης οργασμού αποτελεί ένα πολύ σημαντικό στόχο που δεν πρέπει να παραμελούμε όταν επιδιώκουμε την πλήρη αισθητική και λειτουργική ανανέωση. Επιτυγχάνεται με την αποκατάσταση των σημείων που συνδράμουν στον γυναικείο οργασμό που μπορεί να παρουσιάζουν μειωμένη αισθητικότητα με την πάροδο της ηλικίας, λόγω ορμονικών διαταραχών τραύματος ή τοκετού. Αποτελέσματα: ισχυρότερη αίσθηση οργασμού,   συχνότεροι οργασμοί, αυξημένη σεξουαλική επιθυμία και αυξημένη αίσθηση κολπικού οργασμού.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη λειτουργική αποκατάσταση και όχι απλά η μερική αισθητική βελτίωση και λειτουργική  επιδιόρθωση.  Σας παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες αναζωογόνησης από το Α ως το Ω στην κοσμητική γυναικολογία. Σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε γυναίκας, αντιμετωπίζουμε τα αίτια του προβλήματος με εξατομικευμένα συνδυαστικά πρωτόκολλα προφέροντας την κατάλληλη λύση στην κάθε περίπτωση επιτυγχάνοντας ώστε να συμπληρώσετε το κομμάτι του παζλ για αυτοπεποίθηση και άνεση

Βρείτε μας: Γούναρη 196 Γλυφάδα

Τηλ.: 210 6716126 Για το πρώτο δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού.

Ιωάννης Κ. Δημητρακόπουλος

Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

Μάστερ Αισθητικής Ιατρικής - Αναίμακτης Αισθητικής Γυναικολογίας - Αναγεννητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής

Τηλ.: 210 6716126 Κιν.: 6985 64 64 10 e-mail ikdmd@hotmail.com

Ιατρείο: Λεωφ. Δημητρίου Γούναρη 196 Γλυφάδα Τ.Κ. 166 74

Εξατομικευμένη εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών τεχνικών στην υπηρεσία της σύγχρονης γυναίκας.

Γυναικολογία - Μαιευτική - Εξατομικευμένη Διερεύνηση και Αντιμετώπιση Ανδρικής και Γυναικείας Υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή -Επιγενετική - Εφαρμοσμένη Γυναικολογική Βιοχημεία – Ενδοκρινολογία - Μικροθρεπτική και Ιατρική Διατροφή στην Κύηση, την Υπογονιμότητα και τη Γυναικολογία - Συνεργάτης Μαιευτηρίων "Μητέρα" και "Λητώ" - Μέλος της Εταιρίας Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής (SAMNAS)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ