Αυτόλογη Λιποαναρρόφηση – ΛιποΠροθετική Στήθους Χωρίς Νυστέρι.

3134

Με την νέα τεχνολογία της Soft Surgery Αυτόλογης Λιπαναρρόφησης – Λιποπρόσθεσης χωρίς νυστέρι, αφαιρέστε ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ το λίπος από τις ανεπιθύμητες περιοχές του σώματός σας και δημιουργείστε το περίγραμμα που πάντα ονειρευόσαστε τοποθετόντας την περίσσεια σε :

ΣΤΗΘΟΣ

ΠΡΟΣΩΠΟ

ΟΠΙΣΘΙΟΥΣ ΓΛΟΥΤΟΥΣ

και ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ επιθυμείτε

προσδίδοντας

Αύξηση Όγκου

Σφριγηλότητα

Νεανικότητα

Παγκοσμίως πατενταρισμένη διαδικασία που πραγματοποιείται στο ιατρείο εύκολα και με μεγάλη ασφάλεια χωρίς χειρουργείο, με την χρήση τοπικής αναισθησίας. Με την βοήθεια ειδικής κάνουλας συλλέγεται υγρό λίπος από τις περιοχές στις οποίες υπάρχει σε περίσσεια, όπως η κοιλιά ή τα γόνατα, και στην συνέχεια φιλτράρεται σε ειδικό  kit συγγεντρώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο stem cells. Εγχεόμενα στην υπό θεραπεία περιοχή, τα stem cells θα προσφέρουν αναγέννηση και τα λιποκύτταρα θα προσδώσουν άμεσα όγκο.

Η τεχνική τελείται στο ιατρείο Γρήγορα, Ανώδυνα, Αποτελεσματικά και ο δέκτης της θεραπείας μπορεί άμεσα να επιστρέψει στην εργασία του ή στις καθημερινές του ασχολίες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μακράς διάρκειας. Η τεχνική αυτομεταμόσχευσης λιπώδους ιστού Sefiller εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στο πρόσωπο, στο σώμα αλλά και στους μαστούς, αποκαθιστώντας τον τόνο και τον όγκο του μαστού και επανακαθορίζοντας ένα μικρό και αδειασμένο στήθος. 

Θα μας Βρείτε: Γούναρη 196 Γλυφάδα

Για Ραντεβού και πληροφορίες τηλ 210 6716126

Ιωάννης Κ. Δημητρακόπουλος

Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

Μάστερ Αισθητικής Ιατρικής - Αναίμακτης Αισθητικής Γυναικολογίας - Αναγεννητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής

Τηλ.: 210 6716126 Κιν.: 6985 64 64 10 e-mail ikdmd@hotmail.com

Ιατρείο: Λεωφ. Δημητρίου Γούναρη 196 Γλυφάδα Τ.Κ. 166 74

Εξατομικευμένη εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών τεχνικών στην υπηρεσία της σύγχρονης γυναίκας.

Γυναικολογία - Μαιευτική - Εξατομικευμένη Διερεύνηση και Αντιμετώπιση Ανδρικής και Γυναικείας Υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή -Επιγενετική - Εφαρμοσμένη Γυναικολογική Βιοχημεία – Ενδοκρινολογία - Μικροθρεπτική και Ιατρική Διατροφή στην Κύηση, την Υπογονιμότητα και τη Γυναικολογία - Συνεργάτης Μαιευτηρίων "Μητέρα" και "Λητώ" - Μέλος της Εταιρίας Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουργικής (SAMNAS)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ