5 μυρωδιές που βελτιώνουν την παραγωγικότητα (Ναι, μύρισε ΑΥΤΑ και θα δεις τι εννοούμε!)

532
Dr Dimitrakopoulos Γούναρη 196 Γλυφάδα τηλ. 210 6716126

 

Τα περισσότερα γραφεία έχουν μία «νότα» από χαλασμένο καφέ, μία υπόνοια φωτοτυπικού τόνερ και μία «εσάνς» απόγνωσης. Οι μυρωδιές μπορούν να επηρεάσουν άμεσα τη διάθεση μας οπότε, όπως καταλαβαίνεις, είναι παράδοξο που δε δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στη μυρωδιά του γραφείου μας.

Στην Ιαπωνία δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο να χρησιμοποιούν αρώματα για να αναζωογονήσουν και να χαλαρώσουν τους υπαλλήλους, ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε ιαπωνική εταιρεία αρωματοποιΐας έδειξε πως τα ορθογραφικά λάθη μειώνονταν περισσότερο από 50% όταν ο χώρος είχε άρωμα… λεμονιού!

Παράλληλα, υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν branding μέσω αρωμάτων, δηλαδή τις κατάλληλες μυρωδιές για να ενισχύσουν την καταναλωτική εμπειρία. Με άλλα λόγια, πώς θα ξοδέψεις περισσότερα χρήματα.

Οπότε, ποιες μυρωδιές μπορούν να βελτιώσουν τις «υπηρεσίες» σου; Ρίξαμε μία ματιά σε εκείνα τα αρώματα – «κλειδιά» που ακονίζουν το μυαλό και μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα παραγωγικότητας σου.

ΠΗΓΗ

Ιωάννης Κ. Δημητρακόπουλος

Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

Τηλ.: 210 6716126 Κιν.: 6985 64 64 10

Ιατρείο: Λεωφ. Δημητρίου Γούναρη 196 Γλυφάδα Τ.Κ. 166 74

Εξατομικευμένη εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών τεχνικών στην υπηρεσία της σύγχρονης γυναίκας.

Γυναικολογία - Μαιευτική - Εξατομικευμένη Διερεύνηση και Αντιμετώπιση Ανδρικής και Γυναικείας Υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή -Επιγενετική - Εφαρμοσμένη Γυναικολογική Βιοχημεία – Ενδοκρινολογία - Μικροθρεπτική και Ιατρική Διατροφή στην Κύηση, την Υπογονιμότητα και τη Γυναικολογία - Συνεργάτης Μαιευτηρίων "Μητέρα" και "Λητώ" - Μέλος της Εταιρίας Αισθητικής Ιατρικής και Αναίμακτης Χειρουρικής (SAMNAS)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ