Υπερηχογράφημα ‘Α Τριμήνου

486
click here Dr Dimitrakopoulos Γούναρη 196 Γλυφάδα τηλ. 210 6716126

http://www.visionarywebsite.com/?kiolsa=strategia-opzioni-binarie-con-indicatori-macd-e-bollinger-sulla-media&e43=73  

go to link Το Υπερηχογράφημα Ά τριμήνου γίνεται μεταξύ 11ης και 14ης εβδομάδας της κύησης, καλύτερα στη 12η εβδομάδα και υπολογίζεται η αυχενική διαφάνεια του εμβρύου. Ακολουθεί αιμοληψία της εγκύου για μέτρηση δυο βιοχημικών δεικτών {B-HCG  και PAPP-A}. Τα αποτελέσματα αναλύονται με συγκεκριμένο αλγόριθμο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και από την επεξεργασία αυτή έχουμε ένα κλάσμα που αφόρα στην πιθανότητα που έχει η συγκεκριμένη έγκυος να κυοφορεί έμβρυο με τρισωμίες 21 {σύνδρομο down}, 18 και 13.         

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=simulatore-per-opzioni-digitali&9b5=30 Παραλληλα, ελεγχεται όλη η ανατομία του εμβρύου {εγκέφαλος – πεπτικό -κάρδια – ουροποιητικό – σκελετός}. Το ποσοστό ανίχνευσης των χρωμοσωμιακών ανωμαλιών με το παραπάνω τεστ αγγίζει το 95%. Γίνεται σε έγκυες όλων των source url
 ηλικιών.

http://pialadunia.es/?espikoleto=mujeres-solteras-buscando-pareja-en-ecuador&268=c6 Εάν το ποσοστό κινδύνου είναι υψηλό συστήνεται επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος με βιοψία τροφοβλάστης {cvs} ή αμνιοπαρακέντηση για έλεγχο του καρυότυπου του εμβρύου. Η απόφαση ανήκει στο ζευγάρι, αφού λάβουν υπόψη ότι το ποσοστό κινδύνου αποβολής κατά την αμνιοπαρακέντηση ή το cvs είναι 1% διεθνώς. Η διαδικασία του ελέγχου ολοκληρώνεται σε 1 ώρα περίπου και τα αποτελέσματα γνωστοποιούνται άμεσα στη έγκυο.

http://www.chezlucas.fr/?rtywwew=agences-de-rencontres-montreal&a6a=10 http://melroth.com/?komp=trading-online-opzioni-binarie&021=59 Ιωάννης Κ. Δημητρακόπουλος

الخيارات الثنائية الشركات التجارية Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

see url Τηλ.: 210 6716126 Κιν.: 6985 64 64 10

bainari brokers Ιατρείο: Λεωφ. Δημητρίου Γούναρη 196 Γλυφάδα Τ.Κ. 166 74

Εξατομικευμένη εφαρμογή πρωτοποριακών ιατρικών τεχνικών στην υπηρεσία της σύγχρονης γυναίκας.

source Γυναικολογία - Μαιευτική - Διερεύνηση και Αντιμετώπιση Υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή -Επιγενετική - Εφαρμοσμένη Γυναικολογική Βιοχημεία – Ενδοκρινολογία - Μικροθρεπτική και Ιατρική Διατροφή στην Κύηση, την Υπογονιμότητα και τη Γυναικολογία - Συνεργάτης Μαιευτηρίων "Μητέρα" και "Λητώ"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ