Ποιές τροφές πρέπει να αποφεύγονται κατά την περίοδο: Κατεργασμένες τροφές.

952
Dr Dimitrakopoulos Γούναρη 196 Γλυφάδα τηλ. 210 6716126

Τόσο κατά τις μέρες της περιόδου όσο και πριν ή ακόμα και μετά την περίοδο κάποιες γυναίκες παρουσιάζουν ενοχλητικά συμπτώματα όπως κούραση, μεταβολές της διάθεσης, ευαισθησία στους μαστούς, φουσκώματα, εντερικές διαταραχές, δυσκοιλιότητα ή διάρροια, πόνο στο υπογάστριο, κράμπες ή πονοκέφαλο. Η αποφυγή κάποιων κατηγοριών τροφίμων κατά την περίοδο αλλά και κατά τις μέρες πριν την περίοδο βοηθά στην ύφεση κάποιων από τα παραπάνω δυσάρεστα συμπτώματα.

ΚΑΤΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Ο περιορισμός της κατανάλωσης άλατος μας βοηθά να αποφύγουμε τα φουσκώματα. Η αποφυγή των κατεργασμένων τροφίμων είναι ο καλύτερος τρόπος να περιορίσουμε την κατανάλωση άλατος γατί συνήθως αυτά περιέχουν μεγάλες ποσότητες νατρίου. Αντί για κατεργασμένα φαγητά προτιμάμε τις πλήρεις τροφές όπως είναι φρέσκα φρούτα και λαχανικά, άπαχα κρέατα, ψάρια και πουλερικά, ξηρούς καρπούς και ακόρεστα λίπη όπως είναι το ελαιόλαδο που έχουν χαμηλές ποσότητες νατρίου και βοηθούν στην υγεία.

Ιωάννης Κ. Δημητρακόπουλος

Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος

Τηλ.: 210 6716126 Κιν.: 6985 64 64 10

Ιατρείο: Λεωφ. Δημητρίου Γούναρη 196 Γλυφάδα Τ.Κ. 166 74

Γυναικολογία - Μαιευτική - Διερεύνηση και Αντιμετώπιση Υπογονιμότητας - Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή -Επιγενετική - Εφαρμοσμένη Γυναικολογική Βιοχημεία – Ενδοκρινολογία - Μικροθρεπτική και Ιατρική Διατροφή στην Κύηση, την Υπογονιμότητα και τη Γυναικολογία - Συνεργάτης Μαιευτηρίων "Μητέρα" και "Λητώ"

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΩΟΘΗΚΩΝ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ